Hostqendër - një Hosting provider me inovacione, kompetencë dhe dinamizëm.

Hostqendër me qendër kryesore në Zvicër, poashtu gjendet në drejtimin e webhosting në tregun zvicerian.
Pas disa vite eksperiencë në tregun zvicerian ne vendosëm që të ofrojmë eksperiencën tonë të gjithë qytetarëve në Shtetet ballkanike (Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë).
Ne ofrojm një eksperiencës të gjatë, si dhe teknologji të avancuar sipas standardeve zviceriane dhe evropiane.

Hostqendër zhvillon dhe përmirëson vazhdimisht produktet dhe infrastrukturën (NOC - Network Operating Center) që të ofroj një shërbim optimal.

Filozofia dhe targeti ynë është që të gjithë personat/firmat (fillestarët e informatikës apo programerët e avancuar) që dëshirojnë të bëjnë një profil/webfaqe në internet, të kenë mundësinë që të arrinë targetin e tyre.
Si p.sh. SiteBuilder është dedikuar për personat të cilët nuk kanë njohuri në webdesign dhe në web-programim. Me ndihmën e tij mund ta krijojnë shpejt një webfaqe profesionale dhe me designe të jashtëzakonshme.

 


Anmeldung